All Testimonials

Η κυρία Νεονάκη μέσα από τον τρόπο διδασκαλίας της κι έπειτα από τον τρόπο που με συμβουλεύει μέσα από τις εποπτείες, μου μεταδίδει πάντα την αγάπη της και το πάθος της για τη λογοθεραπεία. Μου δίνει αισθήματα εμπιστοσύνης κ αυτοπεποίθησης στον εαυτό μου και μετά από κάθε συνάντηση, πλημμυρίζω με γνώσεις.

Είστε παρά πολύ βοηθητική για οποιοδήποτε περιστατικό χρειάζομαι ενίσχυση παρέχοντας συμβουλές και στοχευμένες τεχνικές προσέγγισης.

Η κ. Ειρώνα αποτελεί για εμένα παράδειγμα προς μίμηση. Ήμουν και είμαι πραγματικά ευλογημένη που την γνώρισα κατά την διάρκεια των φοιτητικών μου σπουδών και υπήρξα μέλος της εποπτικής της ομάδας. Πρόκειται για ένα άνθρωπο που είναι ολοκληρωτικά δίπλα στον φοιτητή. Είναι ευγενική, υποστηρικτική και δεν χάνει ποτέ το χαμόγελο και την πίστη της! Την χαρακτηρίζουν οι εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες αλλά και η μεταδοτικότητά της. Δείχνει επαγγελματισμό και ηρεμία σε οποιαδήποτε συνθήκη που έρθει αντιμέτωπη. Η ακαδημαϊκή όσο και η κλινική της εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι κάτι που σε παρασύρει να εξελίσσεσαι και να προοδεύεις χωρίς σταματημό, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η κ. Ειρώνα είναι σπουδαία καθηγήτρια και Λογοθεραπεύτρια, κυρίως όμως σπουδαίος και ξεχωριστός ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Προσωπικά με βοηθήσατε πολύ να οργανώσω τις σκέψεις μου. Σας ευχαριστώ για όλα!

…Το ταξίδι, από την ψυχογλωσσολογία, μέχρι την θεραπεία των διαταραχών επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας… Η κα Νεονάκη είναι μοναδική στο να συνδέει -με κατανοητό τρόπο- μοντέλα, επιστημονικές θεωρήσεις, πρακτικά συνεδρίων, αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών και περιεχόμενο επιστημονικών βιβλίων, με τις διαταραχές επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας, ιδωμένες υπό έναν ολιστικό και συμπεριληπτικό τρόπο προσέγγισης.

Υπεύθυνη επαγγελματίας, στηρίζει την γνώμη της με ορθά επιχειρήματα βάση των γνώσεών της, ενημερώνεται συχνά για νέες μεθόδους και βιβλιογραφικές πηγές, δείχνει ενδιαφέρον προς τα παιδιά, τηρεί τους υγειονομικούς κανόνες και δίνει λύση σε ότι δυσκολία και να υπάρξει.

  • Επαγγελματική
  • Γνώσεις όσον αφορά το επάγγελμα
  • Δοτική και επικοινωνιακή με τους φοιτητές
  • Διαθέσιμη σε οτιδήποτε ζητήσει κάποιος φοιτητής π.χ κάποια απορία
  • Εμπλουτισμένες ιδέες για οποιαδήποτε δυσκολία έχει ένα παιδί στο lab
  • Χρήση παραδειγμάτων σε κάποια απορία για μεγαλύτερη εμπέδωση
  • Ικανότητα μετάδοσης του μαθήματος
  • Φιλική με τους φοιτητές και αφιέρωση χρόνου προς εκείνους
  • Eμπλουτισμένο υλικό όσον αφορά τις διαφάνειες του μαθήματος μαζί με κατάλληλη βιβλιογραφία.

ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Από τις καλύτερες καθηγήτριες του Κολλεγίου, με γνώσεις και διάθεση να μου λύσει τις απορίες και να με στηρίξει ψυχολογικά!

Όταν έφτανα σιγά σιγά προς το 4ο έτος στην σχολή είχα το άγχος του “επόπτη”, όλες οι σκέψεις μου ήταν αρνητικές. Ήρθε όμως η ώρα που μου ανακοινώνουν πως θα έχω εποπτεία την κα. Ειρώνα και τα συναισθήματα από αρνητικά έγιναν ανάμεικτα αφού θαύμαζα την ηρεμία της και τον τρόπο που αντιμετώπιζε εμάς τους φοιτητές. Ήταν πάρα πολύ κατατοπιστική, με έμαθε να αναζητώ και να βρίσκω απαντήσεις σε ερωτήματα πάνω στην λογοθεραπεία και όχι μόνο. Απαντήσεις όμως έγκυρες και εμπεριστατωμένες επιστημονικά. Ίσως να μην μου άρεσε όταν είχα ένα δίλλημα και δεν ήμουν σίγουρη για το ποια ήταν η απάντηση που μου έλεγε «αυτό πρέπει να το ψάξεις και θα το συζητήσουμε πάλι την επόμενη φορά, όταν θα έχεις πληροφορίες στα χέρια σου» όμως το εκτίμησα όσο τίποτα. Μου έκανε πολύ καλό ακόμα όταν μετά από κάθε συνέδρια μας ζητούσε να της πούμε 3 θετικά και 3 αρνητικά σχόλια για την συνέδρια όπου πραγματοποιήσαμε. Μας έκανε καλό θεωρώ διότι εκείνη την περίοδο δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και δεν πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε συνέδρια μόνοι μας. Λέγοντας θετικά και αρνητικά σχόλια και παίρναμε δυνάμεις αλλά και προσπαθούσαμε να γίνουμε καλύτεροι. Όπως και κατά την διάρκεια ενημέρωσης γονέα μας τόνιζε πως πάντα πρέπει να βρούμε να πούμε κάτι θετικό στον γονέα/κηδεμόνα για το παιδί τους και όχι μόνο αρνητικά σχόλια. Τέλος, θα αναφερθώ στο ότι πίστευε σε εμάς από την πρώτη στιγμή να ενημερώνουμε του γονείς/κηδεμόνες των παιδιών και ήταν πάντα δίπλα μας όσο μιλούσαμε με εκείνους, κάτι που για εμάς ήταν πολύ δύσκολο αφού δεν είχαμε την εμπειρία.

Πάντα ενημερωμένη στα νέα δεδομένα, οι συμβουλές της πολύ βοηθητικές και πρόθυμη να βοηθήσει με προσωπικό ενδιαφέρον!

Η κυρία Νεονάκη είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος αλλά και επαγγελματίας. Ήμουν φοιτήτρια της και μπορώ να πω πως με την μεταδοτικότητα της , την εμπειρία της αλλά και την βοήθειά της κατάφερα να νιώσω μεγάλη σιγουριά . Σίγουρα είναι ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησαν να πιστέψω στον εαυτό μου και με βοήθησαν να ανακαλύψω την μαγεία της λογοθεραπείας. Είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει , προσπαθώντας να βάλει τους φοιτητές στην διαδικασία να σκεφτούν μόνοι τους την λύση , κάτι το οποίο τους βοηθάει να μάθουν να ψάχνουν . Σίγουρα είναι μία από τις συναδέλφους που ξεχώρισαν για το έργο τους.

Η κυρία Νεονάκη είναι πάρα πολύ βοηθητική σε όλους όσους απευθύνεται και διδάσκει. Είναι πρόθυμη να δώσει υλικό, να κατευθύνει το φοιτητή και να του δώσει γνώσεις που θα είναι χρήσιμες για τα μελλοντικά του περιστατικά. Ακόμη, προσπαθεί να βάλει το φοιτητή στη διαδικασία να ψάξει τις απαντήσεις και το τι πρέπει να κάνει στη συνεδρία, δίνοντας κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα αυτό να βελτιώνει το φοιτητή στην ανεξαρτησία του μέσα στη συνεδρία. Σας ευχαριστώ για την παρακαταθήκη που μου αφήσατε και που το επάγγελμα που αγαπώ ξεκίνησε με εσάς επόπτρια!

Η κυρία Νεονάκη μέσα από τον τρόπο διδασκαλίας της κι έπειτα από τον τρόπο που με συμβουλεύει μέσα από τις εποπτείες, μου μεταδίδει πάντα την αγάπη της και το πάθος της για τη λογοθεραπεία. Μου δίνει αισθήματα εμπιστοσύνης κ αυτοπεποίθησης στον εαυτό μου και μετά από κάθε συνάντηση, πλημμυρίζω με γνώσεις..

Χ. Λ.

Είστε παρά πολύ βοηθητική για οποιοδήποτε περιστατικό χρειάζομαι ενίσχυση παρέχοντας συμβουλές και στοχευμένες τεχνικές προσέγγισης..

Φ. Ζ.

Η κ. Ειρώνα αποτελεί για εμένα παράδειγμα προς μίμηση. Ήμουν και είμαι πραγματικά ευλογημένη που την γνώρισα κατά την διάρκεια των φοιτητικών μου σπουδών και υπήρξα μέλος της εποπτικής της ομάδας. Πρόκειται για ένα άνθρωπο που είναι ολοκληρωτικά δίπλα στον φοιτητή. Είναι ευγενική, υποστηρικτική και δεν χάνει ποτέ το χαμόγελο και την πίστη της! Την χαρακτηρίζουν οι εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες αλλά και η μεταδοτικότητά της. Δείχνει επαγγελματισμό και ηρεμία σε.

Ρ. Ν.

Προσωπικά με βοηθήσατε πολύ να οργανώσω τις σκέψεις μου. Σας ευχαριστώ για όλα!.

Ν. Π.

…Το ταξίδι, από την ψυχογλωσσολογία, μέχρι την θεραπεία των διαταραχών επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας… Η κα Νεονάκη είναι μοναδική στο να συνδέει -με κατανοητό τρόπο- μοντέλα, επιστημονικές θεωρήσεις, πρακτικά συνεδρίων, αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών και περιεχόμενο επιστημονικών βιβλίων, με τις διαταραχές επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας, ιδωμένες υπό έναν ολιστικό και συμπεριληπτικό τρόπο προσέγγισης..

Μ. Ι.

Υπεύθυνη επαγγελματίας, στηρίζει την γνώμη της με ορθά επιχειρήματα βάση των γνώσεών της, ενημερώνεται συχνά για νέες μεθόδους και βιβλιογραφικές πηγές, δείχνει ενδιαφέρον προς τα παιδιά, τηρεί τους υγειονομικούς κανόνες και δίνει λύση σε ότι δυσκολία και να υπάρξει..

Μ. Κ.

Επαγγελματική Γνώσεις όσον αφορά το επάγγελμα Δοτική και επικοινωνιακή με τους φοιτητές Διαθέσιμη σε οτιδήποτε ζητήσει κάποιος φοιτητής π.χ κάποια απορία Εμπλουτισμένες ιδέες για οποιαδήποτε δυσκολία έχει ένα παιδί στο lab Χρήση παραδειγμάτων σε κάποια απορία για μεγαλύτερη εμπέδωση Ικανότητα μετάδοσης του μαθήματος Φιλική με τους φοιτητές και αφιέρωση χρόνου προς εκείνους Eμπλουτισμένο υλικό όσον αφορά τις διαφάνειες του μαθήματος μαζί με κατάλληλη βιβλιογραφία. ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ..

Μ. Π.

Από τις καλύτερες καθηγήτριες του Κολλεγίου, με γνώσεις και διάθεση να μου λύσει τις απορίες και να με στηρίξει ψυχολογικά!.

Μ. Γ.

Όταν έφτανα σιγά σιγά προς το 4ο έτος στην σχολή είχα το άγχος του "επόπτη", όλες οι σκέψεις μου ήταν αρνητικές. Ήρθε όμως η ώρα που μου ανακοινώνουν πως θα έχω εποπτεία την κα. Ειρώνα και τα συναισθήματα από αρνητικά έγιναν ανάμεικτα αφού θαύμαζα την ηρεμία της και τον τρόπο που αντιμετώπιζε εμάς τους φοιτητές. Ήταν πάρα πολύ κατατοπιστική, με έμαθε να αναζητώ και να βρίσκω απαντήσεις σε ερωτήματα .

Μ. Α.

Πάντα ενημερωμένη στα νέα δεδομένα, οι συμβουλές της πολύ βοηθητικές και πρόθυμη να βοηθήσει με προσωπικό ενδιαφέρον!.

Κ. Μ.

Η κυρία Νεονάκη είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος αλλά και επαγγελματίας. Ήμουν φοιτήτρια της και μπορώ να πω πως με την μεταδοτικότητα της , την εμπειρία της αλλά και την βοήθειά της κατάφερα να νιώσω μεγάλη σιγουριά . Σίγουρα είναι ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησαν να πιστέψω στον εαυτό μου και με βοήθησαν να ανακαλύψω την μαγεία της λογοθεραπείας. Είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει , προσπαθώντας να βάλει τους.

Η. Β.

Η κυρία Νεονάκη είναι πάρα πολύ βοηθητική σε όλους όσους απευθύνεται και διδάσκει. Είναι πρόθυμη να δώσει υλικό, να κατευθύνει το φοιτητή και να του δώσει γνώσεις που θα είναι χρήσιμες για τα μελλοντικά του περιστατικά. Ακόμη, προσπαθεί να βάλει το φοιτητή στη διαδικασία να ψάξει τις απαντήσεις και το τι πρέπει να κάνει στη συνεδρία, δίνοντας κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα αυτό να βελτιώνει το φοιτητή στην ανεξαρτησία του μέσα στη.

Ε. Π.